Hur gör vi?

Så här skapar vi My Foodie®:

Noga utvalda råvaror + svensk vetenskap + hållbara förpackningar
= kärlek från lund

Noga utvalda råvaror

Grunden till My Foodie® är våra näringsrika och utvalda råvaror. Ja, vi var så noga att vi också såg till att de är fria ifrån de 14 vanligaste allergenerna.

Basen

Potatis

Visste du att potatis är en av de få livsmedel du nästa enbart kan leva på? Potatis består av en perfekt blandningen av viktiga vitaminer, mineraler, fibrer, högkvalitativt protein och kolhydrater som gör att den har nästan allt kroppen behöver. Coolt, eller hur?

Rapsolja

Visste du att My Foodie® 250ml ger dig cirka 50% av ditt dagliga behov av Omega-3? Rapsolja är en av de bästa källorna till växtbaserad Omega-3. Den innehåller också hälsosamma nivåer av Omegas-6.

Äpplet

Vår nästa uppgift var att göra My Foodie® så god och drickvänlig som möjligt så vårt nästa steg blev att blanda i äpplen.

Smaken

För att göra produkterna ännu godare valde vi ut ETT unikt nordiskt bär för varje smak – bär som också bidrar med viktig näring.

Blåbär

Visste du att blåbäret är fullproppat av superviktiga antioxidanter som kan hjälpa din kropp att bekämpa en massa obehagliga saker?

Hallon

Visste du att hallon av alla bär är särskilt rikt på B-vitamin Folat? Din kropp kan inte producera detta på egen hand, men ändå behövs det varje dag för att producera nya celler och röda blodkroppar.

Havtorn

Visste du att mängden C-vitamin i havtorn är minst 3 gånger så hög jämfört med apelsiner?

Och slutligen!

Våra produkter består av utvalda ingredienser som är lite annorlunda. Potatis, rapsolja, frukt och bär. Vi har varit lika noga med att välja de andra ingredienserna som krävs för att göra My Foodie® till vad det är idag. Smak och färg: citron- och lila morotsjuice, stabilisator från röda alger (karragenan) och naturlig arom.

+ Svensk vetenskap

Vår nästa utmaning var att få alla våra ingredienser att blanda sig ordentligt, eftersom potatis- och rapsolja helt enkelt vägrade (som olja och vatten). Forskning vid Lunds universitet gav svaret, och vi utvecklade vårt unika patent: en värmestabil växtbas rik på Omega-3. Vi blandade vår patenterade växtbaserade emulsion med äpplen och nordiska bär, och resultatet är My Foodie® av Veg of Lund.

+ Hållbar förpackning

Det bästa för vår miljö är att inte använda förpackningar alls, men hur skulle det se ut? Vi har valt förpackningsmaterial som du enkelt kan återvinna, så vi tillsammans kan ta ansvar för vår natur.
Glas: Glas kan återvinnas ett obegränsat antal gånger och är därför ett mycket mer hållbart val för vår miljö än plastflaskor.

= Kärlek från Lund

My Foodie® är fylld med godhet och på väg till dig.
Full av kärlek från Lund.